از طرف ديگر، هرچند نانهايي که سبوس آنها کامل گرفته شده هم بهسرعت از معده خارج ميشوند اما مصرف مداوم آنها ميتواند باعث ابتلا به انسداد کبد و سنگ کليه
شود. ناني که ميزان سبوس آن در حد متوسط باشد، مغذي است ولي مصرف زياد آن براي افرادي با مزاج گرم توصيه نميشود. نان گندم تازه، خشککننده رطوبت معده،
چاقکننده و مقوي بدن است. در مقالههاي طب نوين هم آمده است ناني که خمير آن با خمير ترش و بهصورت طبيعي عمل آيد، کمتر باعث افزايش قند خون ميشود و بدن
هم راحتتر ميتواند از ريزمغذيهاي موجود در آن استفاده کند.