| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 28
بازدید هفته : 607
بازدید ماه : 2069
بازدید کل : 817102
تعداد مطالب : 864
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1
Template By: LoxBlog.Com
تهاجم فرهنگی
جی پی اس موتور
جی پی اس مخفی خودرو
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان دانلود و آدرس kaktoos62.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: مصرف زیره سبز منجر به افزایش سوخت و ساز بدن شده و مانع بروز چاقی میشود.
سعیده علیزاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه آذربایجانشرقی، افزود: قسمت مورد استفاده زیره، میوههای آن است که به طور مستقیم از آن و یا از اسانس آن، استفادههای بسیار زیاد به عمل میآید.
وی از تاثیر دانه زیره در جذب ریزمغذیها گفت و تشریح کرد: دانه زیره موجب تحریک ترشح آنزیمهایی در غده پانکراس (لوزالمعده) میشود که به نوبه خود به جذب ریزمغذیها کمک میکند.
علیزاده ادامه داد: زیره سبز قدرت مقابله با انواع آلودگیهای باکتریایی و قارچی را هم دارد و برای همین در صنایع غذایی مورد استفاده فراوان قرار میگیرد.
استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: زیره سرشار از ویتامینهای ب1، ب2، ب3، ث و همچنین املاح معدنی مختلف مانند کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و سدیم است.
وی با اشاره به از بین رفتن بوی بد دهان با مصرف زیره سبز افزود: جویدن مقداری زیره برای از بین بردن بوی بد دهان، بوی سیر و پیاز بسیار مفید است.
علیزاده تاکید کرد: زیره ادویه بسیار مناسبی برای هضم غذا و سمزدایی از بدن بوده و میتواند مشکلاتی مانند اسهال، تهوع و کسالت صبحگاهی و سرماخوردگی را درمان کند.
نظرات شما عزیزان: