اخبار سرطان.ریه.کبد.کلیه.مثانه.پستان




    اخبار سرطان.ریه.کبد.کلیه.مثانه.پستان


   اخبار روز پزشکی و انواع سرطان
موضوعات مطالب
آخرین خبرها
خبرهای بهداشتی وسلامت
انواع سرطان
بیماری ام اس
سرطان خون
سرطان ریه
سرطان پروستات
سرطان پستان
سرطان پوست
سرطان مثانه و کلیه
تومور مغزی
سرطان لوزالمعده
سرطان روده
سرطان کبد
سرطان تخمدان
تیروئید
سرطان حنجره
سرطان گلو
سرطان روده
سرطان چشم
سرطان دهانه رحم
سرطان دهان
سرطان لب
سرطان مری
سرطان معده
سرطان آپاندیس
سرطان پانکراس
سرطان طحال
تومور ویلمز
سرطان دست
خواص مواد خوراکی
نمک
چای سبز
نوشابه
ریحان
انار
سیب
خرما
سرکه سیب
انجیر
زردالو
اسفناج
لبو
هویج
اناناس
گوجه فرنگی
مویز
کرفس
اویشن
خیار
شوید
ابلیمو
کاسنی فرنگی
بادرنجبویه
رازیانه
ترب سیاه
فلفل سیاه
گیلاس
چای ترش
توت وحشی
آووکادو
روغن کنجد
ازگیل
زرشک
لپه
زعفران
مرزه، ضد سرطان است
فلفل دلمه‌ای رنگی
کاسنی
'توت'
سویا
نخود فرنگی
به
«اسطوخودوس»
گياه شاهدانه
گردو
کیوی
شیر سویا
انگور
گياه نسترن
زیره سبز
ليمو
بادمجان
عسل
برگ بو
کلم قرمز
سماق
نخود
سیر
لوبیا سبز
گیاه خرفه
شاه تره؛ گیاهی با خواص چند منظوره
خواص و مضرات باقلا
گوشت بوقلمون
چای ترخون
قارچ
توت فرنگی
ریواس
سیاه دانه
موز
چای بابونه
گیاه ترنجبین
آشنایی با خواص آلبالو
شاتوت
خواص آویشن
طالبی
درباره زیتون
تخم شربتی
موز
خرمالو
خاصیت "ژله"
زردچوبه
داستان کوتاه
انواع داروهای ضد سرطان
ایماتینیب 100 میلی گرم
فلوتامید
سینادوکسوزوم
سیس پلاتین
بلئومایسین
اگزالیپلاتین استراژن (Oxaliplatin Stragen)
ریتوکسی ماب (Rituximab)
اتوپوزاید (Etoposide)
ایرینوتکان (Irinotecan)
وین کریستین (Vincristine)
دسه تاکسل (Docetaxel)
کاپسیتابین (Capecitabine)
پکلی تکسل (Paclitaxel)
نويسندگان وبلاگ
آمار و امكانات
»تعداد بازديدها:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 334
بازدید دیروز : 28
بازدید هفته : 443
بازدید ماه : 1905
بازدید کل : 816938
تعداد مطالب : 864
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1



طراح قالب

Template By: LoxBlog.Com

درباره وبلاگ

اخبار روز پزشکی و انواع سرطان مطالب آموزشی و پزشکی
لينك دوستان
» قالب وبلاگ

» فال حافظ

» قالب های نازترین

» جوک و اس ام اس

» جدید ترین سایت عکس

» زیباترین سایت ایرانی

» نازترین عکسهای ایرانی

» بهترین سرویس وبلاگ دهی

تهاجم فرهنگی
جی پی اس موتور
جی پی اس مخفی خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دانلود و آدرس kaktoos62.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آرشيو مطالب
پيوند هاي روزانه
» اما و اگر های مصرف سه چای سبز ،سفید و سیاه

تهران - ایرنا -متخصصان تغذیه می گویند: اکنون مصرف چای سبز ، سفید و سیاه در میان بسیاری از مردم رواج دارد که البته هر سه نوع چای دارای فواید و مضراتی است که باید در مصرف آنها این نکات را رعایت کرد.

***فواید و مضرات چای سبز 

غزاله اسلامیان در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا در خصوص فواید و مضرات استفاده از چای سبز اظهار کرد : چای سبز به دلیل این که در فرآوری کارخانه مرحله تخمیر را ندارد ، دارای خواص بیشتری است زیرا پلی فنول آن از بین نمی رود مقدار آنتی اکسیدان ها و پلی فنول ها حفظ می شود. 

وی با بیان اینکه چای سبز به عنوان پیشگیری کننده سرطان شناخته شده است اضافه کرد :یکی از مهمترین ترکیبات موجود در چای سبز، پلی فنول ها است که اثرات ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی است. 

اسلامیان توضیح داد:چای سبز دارای خاصیت ضد چربی و با مصرف چای سبز کلسترول خون به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. 

وی با طرح این خاصیت که مصرف زیاد چای سبز روزانه، غلظت سرمی کلسترول، تری گلیسرید و چربی بد خون را کاهش می دهد افزود: مطالعه ای در امریکا نشان داده است خطر حمله قلبی در افرادی که بیش از یک فنجان چای سیاه در روز می نوشند، یک دوم کمتر از افرادی است که چای سیاه نمی نوشند. 

اسلامیان افزود : برای مثال چای سبز از طریق غیر فعال کردن آنزیم های اکسید کننده موجود در برگ چای، از طریق حرارت یا بخار، فرآوری می شود. ترکیبات موجود در چای، بر اثر آب و هوا، روش کشت و تنوع و سن برگ های چاق تغییر می کند. 

گفته وی پژوهشگران براین باورند که نوشیدن چای سبز حتی باعث ترمیم سلول های آسیب دیده رگ ها و قلب می شود و روند ترمیم سلول ها را تسریع می کند. 

این متخصص تغذیه خاطر نشان کرد :چای سبز، معده را تقویت و ضمن دفع سموم بدن، نفخ معده را نیز برطرف می کند. 

وی با اشاره به اینکه ترکیب کاتچین موجود در چای سبز، اثرات مفیدی برسیستم قلب و عروق دارد افزود :این ترکیب اثرات خود را از طریق خاصیت های آنتی اکسیدانی، ضد پرفشاری خون، ضد التهابی، ضد تکثیری، ضد انعقادی و کاهنده چربی خون می گذارد. مصرف بالای چای سبز روزانه، غلظت سرمی کلسترول، تری گلیسرید و چربی بد خون را کاهش می دهد 

این متخصص تغذیه توضیح داد:اثرات پیشگیری کننده چای سبز، در مطالعات مختلف با مقادیر گوناگونی گزارش شده است که میزان 2 تا 3 فنجان چای سبز در روز را توصیه می کنند. 

اسلامیان افزود :عصاره چای، به ویژه چای سبز و ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در آن اثرات مهاری در تشکیل و رشد تومورهای سرطانی به ویژه سرطان های پوست، ریه، معده، کبد، روده کوچک، پانکراس، کولون، مثانه و سینه دارند. 

وی با بیان اینکه مصرف زیاد چای سبز روزانه، غلظت سرمی کلسترول، تری گلیسرید و چربی بد خون را کاهش می دهد افزود: مطالعه ای در امریکا نشان داده است خطر حمله قلبی در افرادی که بیش از یک فنجان چای سیاه در روز می نوشند، یک دوم کمتر از افرادی است که چای سیاه نمی نوشند. 

وی در خصوص مضرات چای سبز گفت : چای سبز نیز همانند چای سیاه مانع از جذب آهن بدن می شود و بهترین زمان برای مصرف این چای یکی تا دو ساعت قبل یا بعد از غذاست و مصرف چای با غذا اصلا مناسب نیست . 



*** فواید و مضرات چای سفید 

این متخصص تغذیه در خصوص چای سفید اضافه کرد:چای سفید در فرآیند تخمیر (از زمانی که برگ چای چیده می شود تا زمانی که در معرض هوا قرار می گیرد ) تغییراتی در ترکیبات چای رخ می دهد به نحوی که در چای سبز و سفید مقدار کافئین به حداقل ممکن می رسد. 

اسلامیان گفت : چای سفید از خاصیت درمانی بیشتری نسبت به چای سبز برخوردار است اما گران بودن آن مانعی است که مردم زیاد آن را مورد استفاده قرار نمی دهند. 

به گفته وی چای سفید خواص ضد باکتری و ضد ویروسی دارد . همچنین در کاهش کلسترول ، سلامتی پوست ، جوان سازی ، محافظ پوست در برابر اشعه ماورای بنفش ، سلامتی دهان ودندان و استحکام استخوان ها موثر است . 



***فواید و مضرات چای سیاه 

این متخصص تغذیه با بیان اینکه چای پس از آب پر مصرف ترین مایع در جهان است اضافه کرد: مطالعات نشان می دهد که 78 درصد چای به صورت سیاه، 20 درصد به صورت چای سبز و 2 درصد نیز چای اولانگ (ویژه کشورهای چین و تایوان) مصرف می شود. 

اسلامیان ادامه داد: انواع چای بر اساس نوع فرآوری و میزان اکسیداسیون برگ های بوته گیاه چای، تقسیم بندی می شوند، چای سفید (جوانه اکسید نشده)، چای سبز (برگ های اکسید نشده)، چای مخصوص چین و تایوان اولانگ (برگ های نسبتا اکسید شده) و چای سیاه (برگ های اکسید شده) است. 

وی یاد آور شد : فرآیندهای انجام شده بر روی برگ چای به گونه ای است که که آنتی اکسیدان های موجود در برگ حفظ شود یا از اکسیداسیون آن ها جلوگیری شود. 

اسلامیان اظهار کرد : پژوهش ها نشان داده اند افزودن شیر به چای جذب ترکیبات آنتی اکسیدانی را کاهش می دهد. این در حالی است که مطالعات اخیر این فرضیه را رد می کنند. 

به گفته وی برگ های چای حاوی سه ترکیب اصلی کافئین، تئوفیلین و ترکیبات پلی فنولی با اثرات متابولیکی است . 

اسلامیان با بیان اینکه اثرات مفید کافئین بر سیستم عصبی مرکزی شناخته شده است گفت :برخی اثرات کافئین را تئوفیلین، افزایش می دهد که شامل افزایش توان ذهنی،گشاد کننده عروق است ازطرفی این دو ماده مدر هستند و باعث دفع آب از بدن می شوند. 

اسلامیان اضافه کرد : همچنین مطالعه دیگری نشان داده است که خطر سکته مغزی در افرادی که روزانه 3 فنجان چای سیاه یا سبز می نوشند، 20 درصد کمتر از افرادی است که کمتر از 1 فنجان، چای می نوشند. 

این متخصص تغذیه ادامه داد:برخی شواهد نیز حاکی از آن است که نوشیدن چای می تواند در کاهش قند خون با تأثیر بر انسولین اثرگذار باشد. 

وی گفت : مطالعات حاکی از آن است که افرادی که حداقل 4 فنجان چای سیاه و یا حداقل 6 فنجان چای سبز روزانه می نوشند، خطر دیابت نوع 2 در آن ها 30 درصد کاهش می یابد. البته که این شواهد همچنان بحث بر انگیز است و نیاز به انجام مطالعات بیشتری دارد. 

یه گفته وی نوشیدن چای همچنین منجر به کاهش باکتری های دهان که عامل بوی بد دهان و گوسیدگی دندان ها هستند، می شود همچنین اثرات احتمالی محافظتی از بیماری های آلزایمر و پارکینسون و همچنین افزایش میکروب های مفید دستگاه گوارش می شود.

اسلامیان د مورد مضرات انواع چای یاد آور شد :برخی پژوهش ها نیز ارتباط بین نوشیدن چای داغ و افزایش خطر ابتلا به سرطان مری را نشان داده اند. به علاوه ترکیبات پلی فنولی موجود در چای نیز با جذب آهن تداخل می کند و نباید با مواد غذایی غنی از نظر آهن مصرف شود. 

این متخصص تغذیه در پایان توصیه کرد که از نوشیدن چای داغ و همچنین نوشیدن آن پس از صرف غذا امتناع کرده زیرا باعث می شود آهن موجود در غذا جذب بدن نشود. 

*** سایر مضرات انواع چای 

-چای دندانها را لک دار و سیاه می کند. 

-مقدار کافئین موجود در برگهای چای زیاد است محرک های سیستم اعصاب مرکزی است. 

-چای ترشح اسید معدی را تحریک می کند ،بنابراین برای اشخاصی که زخم معده دارند توصیه نمی شود ولی آن را می توان با کمی شیر و شکر مخلوط کرد. 

-افراط در خوردن چای ممکن است جذب آهن را مختل کند وموجب کم خونی شودبه خصوص در مورد اطفال توصیه می شود این نکته کاملا رعایت شود.

-افراط در خوردن چای ممکن است ایجاد یبوست کند. 

- در بسیاری از بیماریها مصرف چای مضر است و باید مصرف انواع آن با دستور پزشک باشد.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : یک شنبه 23 آذر 1393برچسب:اما و اگر های مصرف سه چای سبز ،سفید و سیاه, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» عناوين آخرين مطالب
لرزش یکی از علائم ابتلا به بیماری پارکینسون است
با شیمی درمانی خداحافظی کنید + میوه جایگزین با قدرت ده هزار برابری
یک متخصص مغز و اعصاب گفت: وزوز گوش می‌تواند نشانه یک بیماری جدی مانند بیماری قلبی، دیابت و ... باشد.
سرطان معده خطرناک اما درمان پذیر در مراحل اولیه
در فصل زمستان نیاز بدن به انرژی افزایش می‌یابد. در این فصل، سرما باعث ایجاد التهاب مفصل و درد می‌شود
موسیر چه خواصی دارد؟
کندن پوست این میوه یک اشتباه بزرگ است
نوشیدنی‌های داغ یکی از عوامل اصلی در ابتلا به سرطان گوارش هستند.
بازبینی نتایج مطالعات انجام شده در مورد ماده معدنی "روی
کدام بیماری‌ها در «مردان» بیشتر از زنان است؟
10 خطر خوردن بستنی که نمی‌دانستیم!
۱۴ خاصیت اعجاب‌انگیز سیر خام
هیچ داروی لاغری در دنیا تولید نشده است
بالاخره سیب را با پوست بخوریم یا بدون پوست ؟
از طریق برخی از نشانه ها به احتمال بروز برخی بیماری ها پی برد
چه غذاهایی سرماخوردگی‌ را بدتر می‌کند ؟
پرفروش‌ترین داروهای ایران
دردهای شکمی که باید جدی بگیریم
استفاده از ماکروویو در ژاپن جرم است؛ چرا؟