| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 28
بازدید هفته : 391
بازدید ماه : 1853
بازدید کل : 816886
تعداد مطالب : 864
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1
Template By: LoxBlog.Com
تهاجم فرهنگی
جی پی اس موتور
جی پی اس مخفی خودرو
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان دانلود و آدرس kaktoos62.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
کارشناس صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان این مطلب که روغن زیتون منبع ایدهآلی برای تولید انرژی و عامل جلوگیری از بیماریهای قلبی عروقی است، گفت: وجود اسید چرب ضروری لینولئیک در روغن زیتون متناسب با میزانی است که باید در غذای روزانه وجود داشته باشد.
علی اکبرکمالی اردکانی افزود: بالا بودن مقدار ویتامین E و رنگدانههای کاروتنوئیدی روغن زیتون و نسبت مناسب اسیدهای چرب غیراشباع به اسیدهای چرب اشباع در پایداری این روغن بسیار موثر است.
کمالی عنوان کرد: روغن زیتون دارای اسیدهای چرب غیراشباع و آنتی اکسیدان است که باعث طول عمر و کاهش بیماریهای مرتبط با مصرف روغن های اشباع می شود بنابراین مصرف آن به جای روغن های اشباع و جامد فواید زیر را برای سلامتی بدن دارد.
وی با بیان این که روغن زیتون سلامت شریانها را تامین میکند، گفت: این روغن مانع آسیب رساندن رادیکالهای آزاد حاصل از چربیها و روغنها به سیستم قلبی-عروقی می شود.
کمالی با اشاره به اینکه روغن زیتون کلسترول خون و به خصوص نوع بد آن یعنی LDL را کاهش میدهد، تصریح کرد: روغن زیتون از مسموم و اکسیده شدن LDL کلسترول جلوگیری میکند.
این کارشناس با بیان این مطلب که روغن زیتون مانع رسوب پلاکها در جدار شریان شده و در نتیجه مانع تنگ شدن شریانها می شود، خاطرنشان کرد: روغن زیتون به علت دارا بودن چربیهای غیراشباع MUFA باعث اتساع سرخرگ ها شده و از این طریق باعث کاهش فشار خون بالا و بیماری های قلبی می شود.
|
وی روغن زیتون را تنظیم کننده قند خون دانست و گفت: روغن زیتون دارای آنتی اکسیدانهای قوی مثل پلی فنول ها و فلاوونوئیدها است که این آنتی اکسیدانها باعث کاهش پر اکسیداسیون چربیها در بدن و به دنبال آن کاهش استرس اکسید اکسیداتیو می شوند و در نتیجه بدن را از صدمه رادیکال های آزاد حفظ می کند و بدین طریق باعث کاهش ابتلا به انواع سرطان، خصوصاً سرطان پوست، روده و سرطان پستان در زنان می شود.
وی عنوان داشت: همچنین به علت خاصیت آنتی اکسیدانی خود دیواره سرخرگ ها را از گزند رادیکال های آزاد محافظت کرده و چسبیدن LDL را به دیواره سرخرگ ها، کاهش می دهد و ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
وی توصیه کرد: برای اینکه مواد مفید موجود در روغن زیتون از جمله ویتامین E ، ترکیبات فرار، پلی فنولها و سایر مواد آن از بین نرود یا کاهش نیابد، این روغن باید در مکانهای تاریک و خنک نگهداری شود.
این کارشناس صنایع غذایی با اشاره به اینکه برگ، میوه و روغن زیتون و حتی هسته آن علاوه بر ارزش غذایی، دارای ارزش دارویی است، گفت: پیشگیری و درمان بیماریهای قلبی عروقی، کاهش کلسترول بد، کاهش لخته شدن خون، کاهش فشار خون بالا، درمان خونریزی لثه و تقویت لثه، تقویت حافظه، جلوگیری از سفید شدن مو و تسکین دردهای روماتیسمی از جمله خواص دارویی این ماده غذایی است.
نظرات شما عزیزان: