اخبار سرطان.ریه.کبد.کلیه.مثانه.پستان




    اخبار سرطان.ریه.کبد.کلیه.مثانه.پستان


   اخبار روز پزشکی و انواع سرطان
موضوعات مطالب
آخرین خبرها
خبرهای بهداشتی وسلامت
انواع سرطان
بیماری ام اس
سرطان خون
سرطان ریه
سرطان پروستات
سرطان پستان
سرطان پوست
سرطان مثانه و کلیه
تومور مغزی
سرطان لوزالمعده
سرطان روده
سرطان کبد
سرطان تخمدان
تیروئید
سرطان حنجره
سرطان گلو
سرطان روده
سرطان چشم
سرطان دهانه رحم
سرطان دهان
سرطان لب
سرطان مری
سرطان معده
سرطان آپاندیس
سرطان پانکراس
سرطان طحال
تومور ویلمز
سرطان دست
خواص مواد خوراکی
نمک
چای سبز
نوشابه
ریحان
انار
سیب
خرما
سرکه سیب
انجیر
زردالو
اسفناج
لبو
هویج
اناناس
گوجه فرنگی
مویز
کرفس
اویشن
خیار
شوید
ابلیمو
کاسنی فرنگی
بادرنجبویه
رازیانه
ترب سیاه
فلفل سیاه
گیلاس
چای ترش
توت وحشی
آووکادو
روغن کنجد
ازگیل
زرشک
لپه
زعفران
مرزه، ضد سرطان است
فلفل دلمه‌ای رنگی
کاسنی
'توت'
سویا
نخود فرنگی
به
«اسطوخودوس»
گياه شاهدانه
گردو
کیوی
شیر سویا
انگور
گياه نسترن
زیره سبز
ليمو
بادمجان
عسل
برگ بو
کلم قرمز
سماق
نخود
سیر
لوبیا سبز
گیاه خرفه
شاه تره؛ گیاهی با خواص چند منظوره
خواص و مضرات باقلا
گوشت بوقلمون
چای ترخون
قارچ
توت فرنگی
ریواس
سیاه دانه
موز
چای بابونه
گیاه ترنجبین
آشنایی با خواص آلبالو
شاتوت
خواص آویشن
طالبی
درباره زیتون
تخم شربتی
موز
خرمالو
خاصیت "ژله"
زردچوبه
داستان کوتاه
انواع داروهای ضد سرطان
ایماتینیب 100 میلی گرم
فلوتامید
سینادوکسوزوم
سیس پلاتین
بلئومایسین
اگزالیپلاتین استراژن (Oxaliplatin Stragen)
ریتوکسی ماب (Rituximab)
اتوپوزاید (Etoposide)
ایرینوتکان (Irinotecan)
وین کریستین (Vincristine)
دسه تاکسل (Docetaxel)
کاپسیتابین (Capecitabine)
پکلی تکسل (Paclitaxel)
نويسندگان وبلاگ
آمار و امكانات
»تعداد بازديدها:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 136
بازدید دیروز : 28
بازدید هفته : 245
بازدید ماه : 1707
بازدید کل : 816740
تعداد مطالب : 864
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1



طراح قالب

Template By: LoxBlog.Com

درباره وبلاگ

اخبار روز پزشکی و انواع سرطان مطالب آموزشی و پزشکی
لينك دوستان
» قالب وبلاگ

» فال حافظ

» قالب های نازترین

» جوک و اس ام اس

» جدید ترین سایت عکس

» زیباترین سایت ایرانی

» نازترین عکسهای ایرانی

» بهترین سرویس وبلاگ دهی

تهاجم فرهنگی
جی پی اس موتور
جی پی اس مخفی خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دانلود و آدرس kaktoos62.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آرشيو مطالب
پيوند هاي روزانه
» برای فرار از سرطان چی نخوریم؟!
یکی از دلایل مهم ابتلا به سرطان در کشور ما، تغییر در سبک زندگی به ویژه تغییر در الگوی غذایی است. به گفته دکتر وفا اگر الگوی تغذیه ای در کشور ما تغییر کند، آمار ابتلا به سرطان به طور چشمگیری کاهش خواهدیافت.
 

 

مجله همشهری دانستنیها: به گفته دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه یکی از دلایل مهم ابتلا به سرطان در کشور ما، تغییر در سبک زندگی به ویژه تغییر در الگوی غذایی است. به گفته دکتر وفا اگر الگوی تغذیه ای در کشور ما تغییر کرده و مصرف روزانه میوه و سبزی تازه، دریافت روزانه ویتامین D و ورزش روزانه در برنامه زندگی مردم ما وارد شود، آمار ابتلا به سرطان به طور چشمگیری کاهش خواهدیافت. بر این اساس، ابتدا به بررسی خوراکی هایی می پردازیم که باید از برنامه روزانه زندگی حذف شده و در ادامه به نکته های تکمیلی دیگری برای دور ماندن از ابتلا به سرطان اشاره خواهیم کرد.

 

آشپزخانه بدون خرچنگ

1- گوشت های فرآوری شده: نمک، افزودنی ها و نگه دارنده های اضافه شده به این نوع گوشت ها (مثل سوسیس ها و کالباس ها) و دودی کردن بعضی از آنها، این خوراکی ها را به مواد غذایی سرطان زا تبدیل می کند. دلیل آن نیز ترکیب سرطان زایی به نام «نیترات سدیم» است. بررسی انجام شده در 10 کشور اروپایی به مدت 13 سال نشان می دهد با مصرف روزانه 160 گرم از این گوشت ها، خطر مرگ ناشی از ابتلا به سرطان تا 44 درصد افزایش پیدا می کند.

2- گوشت قرمز: مصرف روزانه گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان پروستات و روده در مردان و سرطان سینه در زنان را افزایش می دهد.

3- سمپاشی شده ها: باید انواع «ارگانیک» را جایگزین انواع محصولات باغی کرد. آزمایش ها نشان می دهد در 98 درصد موارد آزمون وجود باقی مانده آفات نباتی در انواع سیب و در 90 درصد موارد در انواع انگور، پرتقال و توت فرنگی مثبت است.

4- کنسروی ها: اغلب محصولات کنسروی به ویژه انواع بسته بندی شده در ظروف آهنی، با وجود لایه لاک محافظی که داخل قوطی استفاده می شود، حاوی  ترکیبی به نام «بیسفول A» یا BPA هستند. به دلیل اسیدی بودن کنسرو «رب گوجه فرنگی» میزان این ترکیب در رب گوجه از همه انواع کنسروها بیشتر است.


5- ماهی ها (به ویژه سالمون پرورشی): حدود 60 درصداز ماهی های «سالمون» آلوده به مواد شیمیایی هستند. دلیل آن استفاده از آنتی بیوتیک در پرورش آنهاس.این ترکیب ها پس از ورود به بدن، زمینه ساز ابتلا به سرطان است. آزمایش های انجام شده روی «کبد» ماهی های سالمون پرورشی نشان می دهد میزان «شپش» موجود در کبد آنها، 30 برابر سالمون آزاد است.

6- چرب ها: اگر چربی ها از نوع اشباع شده یا همان جامد باشند، خطر چند برابر خواهدشد.

7- نمک سودها: این خوراکی ها به دلیل نمک زیادی که دارند، زمینه ساز ابتلا به سرطان به ویژه سرطان دستگاه گوارش هستند. این خوراکی ها حاوی ترکیب هایی از گروه «نیترات ها» هستند. پس از مصرف این خوراکی ها، نیترات به «ان- نیتروز» تبدیل خواهدشد. این ترکیب، شاخص ترین عامل ایجاد سرطان های گسترده با پیشروی سریع در بدن مانند سرطان دستگاه گوارش است.

8- سرخ شده ها: حرارت چربی و تغییرات مولکولی مواد غذایی، زمینه ساز ایجاد ترکیب های نامناسب در غذاست. یکی از این ترکیب ها «آکریل آمید» است. این همان ترکیبی است که در بیشتر غذاهایی که سرخ شده اند، تنقلات کارخانه ای مانند چیپس، سیب زمینی های ارائه شده در رستوران های عرضه کننده انواع فست فود، وجود دارد. آکریل آمید در سیگار نیز وجود دارد.

9- خوراکی های آر دی: نان سفید و دیگر انواع نان های فانتزی تهیه شده از آرد سفید، یکی از عوامل زمینه ساز ابتلا به سرطان هستند. این خوراکی ها اغلب قند بالایی دارند. بنابراین پس از خوردن آنها میزان قند خون و تشرح انسولین بالا می رود.

10- شکر تصفیه شده و شیرین کننده های مصنوعی: خوراکی هایی تهیه شده از شکر تصفیه شده حاوی ذرت با درصد قند فروکتوز بالاه ستند. شاخص ترین شیرین کننده مصنوعی، آسپارتام است. این ترکیب در نوشابه ها، آبنبات ها و شکلات های رژیمی وجود دارد.

 

زندگی بدون خرچنگ

1- به تفلون نچسبید: ظروف تفلونی حاوی ترکیب های فلوئودار هستند. هر نوع وسیله خوراک پز با عنوان «تفلون» یا «ضد خش و چسبندگی» حاوی مشتقات فلوئور هستند. در اثر حرارت، ترکیب های فلوئوردار تجزیه شده و این گاز مسموم وارد مواد غذایی در حال سرخ کردن یا پختن می شود.

2- کمتر نقاشی کنید: تحقیقات نشان می دهد نزدیک به 900 نوع ترکیب شیمیایی مسموم کننده در ترکیب لوازم آرایشی وجود دارد که از جمله شاخص ترین آنها می توان به پارابن ها، فتالات ها، آنتی باکتریان ها، مواد معطر 20 و 4 دی اگزان، هیدروکوئینون، ذرات نانو و فرمالدئید اشاره کرد، بنابراین تا حد ممکن از این ترکیب ها کمتر استفاده کنید.

3- کمتر بشویید: استفاده از ضدعفونی کننده های شیمیایی به ویژه انواع قوی آنها مانند قارچ کش ها و از بین برنده های کپک ها، خطر ابتلا به سرطان سینه در زنان را دو برابر افزایش می دهد. تنها پاک  کننده و ضدعفونی کننده سالم، آب و صابون است.

4- کمتر تزئین کنید: انتشار ترکیب های فرمالدئید از نئوپان و دیگر چوب های فشرده، ترکیب شیمایی پارچه ها و رنگ های بودار از دیگر عوامل سرطان زا در خانه هستند. استفاده از وسایل چوبی طبیعی مانند گردو، بامبو، آلبالو و... پرده ها با الیاف نخی و رنگ کردن منزل با رنگ های بی بو از راهکارهای دور ماندن از عوامل سرطانزاست.

5- سالم روشن شوید: جدا از اینکه بخار و ذرات ناسالم ناشی از شکستن لامپ های کم مصرف، فضای خانه را آلوده کرده و باید با دستکش آن را جمع کرد، با هر بار روشن شدن این لامپ ها هوای تنفسی خانه با گاز ناسالم داخل این لامپ ها آلوده می شود.

6- ماشین را خاموش کنید: از هر فرصتی برای تحرک بدنی استفاده کرده و بگذارید بدن با تحرک کافی برای سوخت و ساز مناسب داشته باشد.

7- از دود، دور شوید: بروی صبحت مان با شماست که هنوز آلوده نشده یا به تازگی آلوده شده اید. دخانیات، یکی از مهم ترین عوامل ابتلا به سرطان دستگاه تنفسی، خون و گوارش است.
 

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : جمعه 3 بهمن 1393برچسب:برای فرار از سرطان چی نخوریم؟!, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» عناوين آخرين مطالب
لرزش یکی از علائم ابتلا به بیماری پارکینسون است
با شیمی درمانی خداحافظی کنید + میوه جایگزین با قدرت ده هزار برابری
یک متخصص مغز و اعصاب گفت: وزوز گوش می‌تواند نشانه یک بیماری جدی مانند بیماری قلبی، دیابت و ... باشد.
سرطان معده خطرناک اما درمان پذیر در مراحل اولیه
در فصل زمستان نیاز بدن به انرژی افزایش می‌یابد. در این فصل، سرما باعث ایجاد التهاب مفصل و درد می‌شود
موسیر چه خواصی دارد؟
کندن پوست این میوه یک اشتباه بزرگ است
نوشیدنی‌های داغ یکی از عوامل اصلی در ابتلا به سرطان گوارش هستند.
بازبینی نتایج مطالعات انجام شده در مورد ماده معدنی "روی
کدام بیماری‌ها در «مردان» بیشتر از زنان است؟
10 خطر خوردن بستنی که نمی‌دانستیم!
۱۴ خاصیت اعجاب‌انگیز سیر خام
هیچ داروی لاغری در دنیا تولید نشده است
بالاخره سیب را با پوست بخوریم یا بدون پوست ؟
از طریق برخی از نشانه ها به احتمال بروز برخی بیماری ها پی برد
چه غذاهایی سرماخوردگی‌ را بدتر می‌کند ؟
پرفروش‌ترین داروهای ایران
دردهای شکمی که باید جدی بگیریم
استفاده از ماکروویو در ژاپن جرم است؛ چرا؟