| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 28
بازدید هفته : 125
بازدید ماه : 1587
بازدید کل : 816620
تعداد مطالب : 864
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1
Template By: LoxBlog.Com
تهاجم فرهنگی
جی پی اس موتور
جی پی اس مخفی خودرو
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان دانلود و آدرس kaktoos62.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
تهران - اين روزها با شروع فصل پاييز بسياري از افراد دچار حساسيت هاي فصلي مي شوند اين در حالي است كه كارشناسان تغذيه براين باورند كه مي توان با خوردن ميوه ها و سبزي ها از بروز آلرژي ها جلوگيري كرد.
براين اساس خوردن ميوه ها و سبزي هايي همچون سيب، انار، انگور، جعفري، سير و پياز ،كلم پيچ، كلم بروكلي و انواع مركبات براي مبارزه با آلرژي ها از سوي متخصصان پيشنهاد مي شود .
دكتر نسرين حاج سيد جوادي كارشناس تحقيقات ميكرو بيولوژي مواد غذايي انستيتو تغذيه ايران در مورد چگونگي بروز آلرژي در بدن گفت : آلرژي حاصل واكنش معيوب و ناقص سيستم ايمني بدن در مقابله با عوامل خارجي است. آمارها نشان مي دهد كه از هر۱۰ نفر مبتلا به آسم، ۸ نفر از آلرژي هاي فصلي رنج مي برد.از اين رو براي مقابله با حساسيت فصلي نخستين قدم بهبود عملكرد سيستم ايمني بدن است.
وي افزود : بررسي الگوي تغذيه، ميزان خواب و استرس فرد در درمان حساسيت فصلي مهم است. افرادي كه از حساسيت هاي فصلي و آلرژي رنج مي برند مي توانند با گنجاندن انواع ميوه و سبزي و انواع ماهي در رژيم غذايي از بروز حساسيت هاي فصلي و شدت آن بكاهند.
حاج سيد جوادي گفت : انواع مركبات مانند پرتقال، گريپ فروت، ليموشيرين و نارنج و موادي همچون عسل، دارچين، زردچوبه، بابونه، بادرنجبويه، شاهتره و سياهدانه موجب كاهش شدت آلرژي در فرد مي شود زيرا اين مواد حاوي آنتي اكسيدان ها ،انواع ويتامين ها ، چربي هاي امگا ۳ و تركيبات موثر ديگري هستند كه در مقابله با علايم حساسيت به بدن كمك مي كنند.
وي يادآور شد كه برخي از مواد غذايي مانند شمشير دولبه عمل مي كنند. زيرا مصرف برخي مواد در افرادي تحت شرايط خاص ممكن است حساسيت نيز ايجاد كند مثلا مصرف بيش از حد برخي ماهي ها حساسيت زا مي شود .همچنين مصرف بيش از حد انواع كلم مي تواند به مشكلات تيروئيد منجر شود بنابر اين توصيه مي شود در مصرف آنها دقت شود.
وي خاطرنشان كرد :مواد غذايي پروتيئن دار با تحريك سيستم ايمني بدن، علايم بروز حساسيت را در فرد افزايش مي دهندچنان چه لوبيا، تخم مرغ، شير گاو و صدف هاي خوراكي از مواد غذايي حساسيت زا هستند.
حاج سيد جوادي ادامه داد: مصرف مواد غذايي حاوي هيستامين مانند گوجه، آجيل، شكلات و خربزه نيز موجب افزايش علايم آلرژي پاييزه مي شوند. مصرف فست فودها به دليل وجود رنگ هاي مصنوعي و غذاهاي پرادويه نيز علايم آلرژي را تشديد مي كند. از اين رو به افراد مستعد به آلرژي توصيه مي شود از اين مواد كمتر مصرف كنند.
نظرات شما عزیزان: